Visualiseringsverktøy

Stonedinavia gir kundene muligheten til å oppleve en mengde kombinasjoner med eget visualiseringsverktøy. Velg fargekombinasjoner på naturstein og fliser etc. på innendørs- og utendørs prosjekter.

Vi arbeider mot en bedre brukeropplevelse for våre kunder, sjekk vår nettside med jevne mellomrom for å se etter nye verktøy.

Virtuelt Kjøkken

Dette er et verktøy som hjelper deg til å forestille deg ditt nye kjøkken. Du kan selv velge kombinasjoner med en rekke farger på benkeplater, kjøkkenskap, veggkledning, og gulv.

Bad Visualiser

Dette verktøyet fungerer på samme måte som Visualiseringsverktøyet Virtuelt kjøkken. Virtuelt Bad hjelper deg å forestille badet med dine fargekombinasjoner. Velg mellom to forskjellige bad, samt velg farge på skap, veggkledning, benkeplater og gulv. Lek med en rekke fliser, mosaikk, og benkeplater for å bygge drømmebadet ditt.

VIRTUELL KANTPROFIL PÅ BENKEPLATE>

Når du har valgt naturstein til benken, er den neste tøffe avgjørelsen å velge utformingen av kantprofilen. Stonedinavias Virtuelle Kjøkkenkantprofil lar deg velge mellom 12 kanter, samt en link til hundrevis av alternative profiler. Med dette verktøyet kan du se hvordan en skråkant skiller seg fra Trippel halvrund kant, og klassiske profiler..

VIRTUELLE MURSTEIN>

Stonedinavias Virtuelle Murstein gir brukerne 2 interiørscener og en rekke veggkledninger å velge mellom. Mursteinspaneler er ideelle til fondvegger, rundt og bak peis, og til mange utvendige prosjekter. Bruk dette verktøyet for å få en ide om hvordan natursteinspaneler kan benyttes til å fullføre ditt prosjekt.